onsdag 26 januari 2011

folks inställning

I går var jag på mässa.
Där var en hel mängd med folk och massor med montrar. under 2 timmar gick jag omkring själv och blev inte tilltalad av någon utställare. sedan kom en kollega och slog följe med mig då blev vi stoppade i varje monter och inbjudna till tävlingar och oj oj oj.

Jag började fundera på varför. Jag hade liknande kläder som alla andra och det enda jag kan tänka mig att det antagligen är för at jag ser ung ut. Antingen det eller så luktar jag illa eller har någon utseendedefekt som jag inte noterat.

På kvällen senare skulle vi spela tennis istället för den vanliga beachvollybollen. en av oss har aldrig spelat tennis innan och jag har inte spelat sedan jag var typ tolv.
När man är tolv år och skall slå en tennisboll från baslinje till baslinje tar man i så att det kommer knäck ur öronen, då kanske man nådde dit. När man dryga 18år senare står där igen och slår första bollen kan jag meddela att slå från bas linje till baslinje inte är riktigt lika stor krafansträngning. Bollen höll på att hamna i omloppsbana. Men jag tycker att vi så småningom gjorde ganska bra ifrån oss.
Fast  det kändes hela tiden som att vi var de svarta fåren som alla tittade snett på. Framför allt mig som hela tiden envisades med att berömma, meddela vem som skulle ta bollen eller brista ut i missnöjesljud när jag missade. Inte alltid  i en viskande ton kan tilläggas. Tydligen skall man bara låta som att man får en miniorgasm när man slår bollen, allt annat verkade vara främmande :)

2 kommentarer:

  1. Kan det inte vara så att en ensam person verkar som en skumnisse som går omkring och är konstig men om det kommer folk i par så är det ju iaf någon som verkar tycka att personen (-erna ) är vettiga.
    Sen finns ju även anledningen att monterfolket är ett släkte som är lite lata av sig och därför tycker att om det ska vara värt ansträngningen så måste det iaf vara två personer. Sannolikheten för att budskapet går fram borde ju vara dubbelt så stor... ;)

    SvaraRadera
  2. Yay en kommentar^^

    Jo du har nog rätt men det var så otroligt påtagligt...

    SvaraRadera