måndag 21 februari 2011

Förlåt

Jag ber om ursäkt. Men bloggaren är på semester och det verkar även som att min hyperaktiva hjärna har tagit semester. Det är helt enkelt inte så mycket som far omkring därinne.
Men eftersom jag tydligen har iallafall en läsare som saknar mig så får jag väl anstränga mig lite grann.

Det kommer då bli lite mer av en personlig logg än vanligt. Normalt orerar jag ju bara över något som gnager i huvudet. Får se hur ni reagerar på det.

Som sagt jag är på semester. Normalt sätt när jag är på semester så går allting ganska bra. Den här gången landade vi på mexico citys flygplats och skall checka om till inrikesflyget som vi har bokat med Mr Jet. Vi bokade det ihop med vårar penthouse till ett pris som vi egentligen tyckte verkade lite för lågt…
Men i allfall. på mexico city flygplats blev vi hastigt och lustigt upplysta om att det flygbolag vi hade biljetter hos inte längre fanns… … … … ….. .. ..??? ??? !?!!!! !!!!!! Vadå inte längre finns? Klart det gör…
Till saken hör att vi inte hade något nummer till Mr Jet och att klockan är 0300 på en lördag hemma i sverige och att vi inte har sovit på 23 timmar och tack var SJ  4 timmar på de senaste 48 timmarna heller….
Och att personalen på flygplatsen inte pratar engelska utan spanska.
Då är det ganska... låt oss säga förvånande… Men vi finner oss raskt och köper helt nya biljetter med ett bolag som faktiskt finns och flyger vidare.
Landar klockan 0100 lokal tid och hittar vår transfer som upplyser att det tar en timme att komma fram fast han är inte säker på att han vet vilket hotell det är vi skall till.

Men men vid det här laget så hade att komma till vart som helst som låter en ligga raktish  och inte väcker en på ett tag, varit helt OK. Men bilderna av ett korugeratplåtskjul med inskriptionerna LOL du är blåst  inristat verkade ju mer och mer sannolikt.

Gissa om vi blev glada när taxin glider upp framför värsta lyxhotellet och rummet faktiskt är BÄTTRE än på bilderna på hemsidan, Även om de flyttat ut den söta blondinen ur rummet. LYCKA! Ja hon hade gärna fått vara kvar för min del men lycka över att hotellet var ok.

Nu är vi bara lite fundersammam på hur vi skall komma härifrån… flygbolaget som har vår resa till MC lär inte återuppstå… men just nu har vi det faktiskt väldigt bra. Varm skönt och lulligt.

1 kommentar:

  1. Skönt att bloggen fortfarande är igång, semestrande bloggare till trots. Började tvivla :)

    Kul att höra lite om hur ni har det. Och även att hjärnan tagit semester ;)

    Kram

    SvaraRadera