torsdag 10 februari 2011

Porrmusik och annat

Jag ringde till en större hotellkedja igår för att kolla huruvida det ingick frukost eller inte i deras ganska dyra rum. Trots att jag letat på  hemsidan ganska minutiöst efter denna uppgift hittade jag den inte. Då kan man anta att det inte ingick frukost men priset var såpass högt som sagt att det verkligen borde ingå.

Så efter en del letande till hittade vi ett nummer som man kunde ringa. Naturligtvis ett centralt nummer för kedjan. Det var ett enkelt nummer  020 nån siffra sedan ettor. fick ju försöka ringa 3 ggr innan jag lyckades trycka rätt antal ettor. Varför det kanske ni undrar? Jo för att när man slagit in rätt antal ettor så fanns det ingenting som tydde på att samtalet kopplades fram. inga klick eller ändringar i brus. Bara tyst. i 4 sekunder innan det började klicka i luren och efter ett tag kommer en inspelad röst helt utan inlevelse som frågar om det gäller bokning konferens eller övrigt.

Och det va väl här mitt misstag begicks. Jag skulle ju inte boka om det inte ingick frukost så jag valde 3 för övriga frågor.
Jag är som många andra lite avogt inställda till dessa telefonsvarar maskiner för allt som oftast får man känslan av att man antingen valt fel val eller att systemet skiter fullständigt i vad man knapar in. som hos telia där de kräver att man i telesystemet knappar in telefonnummer personnummer skostorlek och din mammas bh storlek, ja det är sant du tror säkert att jag överdriver. ja ok det gör jag faktiskt bhstorleken på din fru är det faktiskt.
Det första handläggaren frågar dig när de svarar är vilket nummer gäller det och vad har du för personnummer. Borde inte de kunna få ta del av det numren jag redan knappat in?

I alla fall tillbaka till hotellkön.
Där säger rösten att det är  som jobbar har en hög arbetbelastning jut nu. Jaha och? det skiter väl jag i? Jag vill veta hur lång tid av mitt liv jag skall behöva spendera för att få reda på om de serverar frukost eller inte. Ja ja det kan väl inte ta så lång tid. Det visade sig att det kunde det. Men nu till pudelnskärna.
Jag har aldrig sett på porr. Naturligtvis inte du heller.Men alla vet vad porrfilmsmusik är.Det finns inget annat sätt att beskriva 60sekunderssnutten med ljud som spelades i telefonen på lopp. redan efter 4 minuter var jag redo at hoppa ut genom fönstret. Jag började febrilt leta på nätet efter andra hotell som skulle ange ett liknande pris i närheten bara jag slapp sitta med telefonen i örat lyssnandes på detta hjärnförstörande alster. Jag vet inte vad som skrämmer mig mest, att någon hittat på skräpet, tyckt att dessa ljud var lämpliga att spela på (pfilmssynt) eller att någon tyckte "JA! den skall vi ha i vår telefonkö…"
 Eller att jag var tvungen att lyssna på det.

Det slutade lyckligt jag lyckades hitta ett hotell som bara var lite dyrare och längre bort men som serverade frukost och jag slapp lyssna mer på skiten för efter 25 minuter var jag inte mentaltstabil längre.

Jag tycker synd om dem som svarar i andra änden eftersom de som kommer fram antingen inte kommer kunna svara annat en ööö, eller så levererar de i självförsvar en utskällning av guds nådde i rent självförsvar.
Fler kunder lär de inte få.

2 kommentarer:

  1. aldrig sett på porr...? jo pyttsan!

    i övrigt så ser jag ett direkt samband mellan antalet blogginlägg och läsare ;)

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte vad det är du försöker insinuera för något.

    Och jag har aldrig haft någon förhoppning om att folk skall vara så dumma tt det läser det jag skriver flera gånger...

    SvaraRadera