fredag 4 februari 2011

segnälkab avel eller leva baklänges

på allmän begäran…
Eller ja inte allmän men en begäran…

Leva livet baklänges…
Vad tycker jag om det?
Det verkar som en bra idé att hela livet veta att tonåren ligger framför en med obegränsad fylla och sex hela tiden.
Va var inte dina tonår så? Inte mina heller.
Fast det klart hade man levt i sextio år och man visste att man snart skall kliva tillbaka in i sin mamma så hade man ju kunnat satsa ordentligt som tonåring (fun intended)
Fast det är klart det skulle ju bli en del intressanta komplikationer om det skulle vara helt baklänges. Förlossnigsavdelningen har förbränningsugnar som de tar ut bebisar i 80 årsåldern som sedan skeppas till kylrum (logiskt att kyla av den nyss brinnande bebisen dock) till ålderdomshemmet. Tja jo det är väl inte så konstigt kanske men att introduceras för sina barn som är de nya föräldrarna då asså det blir jobbigt.
Jag menar tänk om du under livet råkar ut för en olycka som gör att du inte kommer kunna idka sexuellt umgänge med dina barns mamma i tonåren på fyllan så att de då helt enkelt försvinner och just döden när man skall krypa tillbaka in… Njae det hade väl kanske inte varit på min topp tio lista. Mamman eller tja dottern har nog ett par idéer om att det där nog inte skall hända heller.

Men om man applicerar en lite vettigare tankegång på det och man föds som en liten gammal människa och sedan föryngras kroppsligt ju längre man lever… Det hade varit något.. Då hade nog dessutom åldern för den sexuella debuten krupit neråt i åldrarna… 18 ÄR snyggare än åttioåringar.
Men Fan vad ball man haft på ålderdomshemmen säger jag bara. Alla är tokfräscha ^^


Annars står helgen för dörren igen. Skall bli hur göttigt som helst. Har sett till att planera in två dagar med kroppsarbete… En dag med att skiva ett garage och en dag med ordentlig trädsågning och trädbärning. Det är något visst med möjligheten att fälla träd. Egentligen ren fysik på hur de faller men det är kul att få dem att landa där man tänkt. Tyärr har vi inga riktigt stora träd att fälla utan bara några halvstora. Men practice makes perfekt.
På facebooken har många redan börjat förbereda sig för att sätta igång och "festa" själv funderar jag på om jag hinner laga mat innan jag somnar. Men å andra sidan så brukar jag ju vakna vid 7tiden på morgonen. Jag älskar helgmornar när man vaknar tidigt och ingen annan är vaken. Gå omkring och vara så där härligt slö… kanske koka lite kaffe sätta sig vid datorn eller ta en bok eller bara ligga och tänka i sängen.

Lite lustigt det blr ju oftast så att jag sätter mig vid datorn och spelar men jag har möjligheten att göra annat DET är skönt.
för att intala sig att man har valmöjligheter gillar jag men det får bli en annan gång.

Trevlig helg, hur du än firar den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar