onsdag 23 mars 2011

Alla e idioter!!!

Ja utom jag själv förstås.
Jag sitter på ett nästan fullsatt tåg…
Tror ni att folk flyttar bort sina väskor mössor och annat från sätet bredvid sig? Självklart inte. Grr!
Jag är förstås för feg för att säga åt dem att dra åt helvete.
Eller snarare det är det jag är rädd att jag skall göra.
Frågan är det ledigt där är ju helt över blödig.
Kan jag sitta där? Känns också fel då det kan jag ju givetvis men jag kommer ha ett paraply i häcken.
kan du flytta det där? Ja det kan de troligtvis de har ju släpat dit skiten redan.
Jag kommer inte på något vettigt att faktiskt säga allså låter jag bli. Kanske skall man bara sätta sig på grejerna?
och JA jag har inte mina grejer på sätet om det är fullt om det finns ett val vilket det oftast gör.
Jag har till och med haft två dyktuber i knät för att frigöra sätet bredvid mig men då ville ingen sitta där i allfall :)
Som de säger i någon ghostbusterstidning. Fördelen med ett litet atomkraftverk på ryggen är att det alltid finns lediga platser på busen :)


Annars så har vi haft en tekniker från Electroluxservice hos oss idag. De har lämnat tillbaka utomhusenheten som var fläckfri, men istället hittat en läcka i inomhusenheten? som de nu tagit med sig istället då det var en spricka i ett rör…
Nu kommer de ju naturligtvis försöka hävda att den gått sönder när jag bytte fläktmotorn för ett par år sedan… Men jag VET att skiten inte fungerade som den skulle innan jag bytte motorn. bevisa det, fet chans. Kommer bli kul att reda ut vem som skall betala detta kalaset…  Faktum är att den enda jag är säker på inte skall betala är jag…  Jag befarar att jag är ganska ensam om att tycka detta. Som vanligt är man som liten stackars privatperson uthängd till andra, men nu skall vi inte måla fan på väggen i förtid.  Allt kommer gå bra… säkert… absolut.

Min nya chef läser min blogg… det kan ju bli intressant.. Han har inte varit chef så länge ännu men igår sade han
"du har väl fan hur dåligt minne som helst? en guldfisk har bättre minne än du."
Sedan till det roliga. Han gör en fantastisk imitation av en guldfisk.
Förvånat uttryck
"vad är det där?"
Sväljande rörelse
"Gulp!"
Fundersam min
"Tvi det där är bajs!"
Spottande rörelse.
Ånyo förvånat uttryck
"vad är det där?"
Sväljande rörelse
"Gulp!"
Fundersam min
"Tvi det där är bajs!"
Spottande rörelse.
Ånyo förvånat uttryck

upprepas 4 gånger jag skrattade så jag nästan grät.

Priceless.

Det är otroligt vad man kan hamna i en konstig roll ibland. Jag är vuxen, jag har varit det ganska länge och kan ha ganska tjockt skinn på näsan ibland… Jag tror det är genetiskt i min familj. Eller så överlever bara barnen som utvecklar det snabbt de andra dör ut.
Jag går på körskola igen.
Jag har betalat 6Kkr för 10 lektioner köpt en bok, men jag har fortfarande inte någon känsla för hur i helafridens namn jag skall få ett körkort?
Den enda man kan ringa till har ingen aning om någonting man frågar. Jag kan lika gärna åka och prata med lindas becka då har jag i allfall ett leende på läpparna för hon e ganska söt ibland. hon är ju snart 1 år… Men svaren hon ger är ändå lika relevanta. Verkar lite lustigt. Men det är kul att köra hoj.
Skoj med hoj kan man säga.

När jag var 13 och kompisen började köra moppe så var ju saken klar… det skulle bli moppe och sedan mc… Sedan när det väl var dags att fylla ålder så var det lagt på is men varje gång man möter en mc så vaknar det där begäret till liv och nu skall man skaffa en extra bokstav på den rosa lappen. Hur svårt kan det vara.
Men nu är jag snart framme så jag får avsluta.

Simma lugnt och kolla noga vad ni stoppar i er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar