torsdag 31 mars 2011

Då Så!

Förlåt mig ty jag har syndat.
Det var en vecka sedan jag bloggade senast.
Om det kan trösta er så har inget annat jag tänkt göra denna veckan blivit av heller.
Men nu är den slut. Jag har inte blivit sprängd i luften på tåget.
Det var bara två nikotinister som missade tåget. Sannolikhetsläran vinner igen.
Jag har hunnit få ihop min mc nu. nu är det bara det absolut sista kvar, det där som kommer ta hurlångtidsomhelst… montera tank och kåpor allså. Kanske sadeln också sedan jäklar e den kittad för säsongen. Körkortsdelen kvarstår men man kan inte få allt.
Det var med väldigt hög tacksamhetsfaktor som den glatt vaknade till liv i går. Lite inställningar senare så gick den som den skulle. Nytt för i år verkar vara att den tom har tomgång ^^

Tyvärr kanske så fungerar bloggen väldigt önskat för mig. min hjärna har taggat ner från övervarv och fungerar nu nästan normalt. det ä som om att överflödet rinner ut på nätet. so far so good. Tyvärr för jag tycker verkligen om att blogga men det finns inget som jag verkligen vill skriva om idag å då försvann lite av poängen med att skriva.

MEN

Morgongänget är tillbaka på mix igen! äntligen. allså det riktiga morgongänget så nu lyssnar väl ingen på bandit längre. Lite lustigt egentligen att en hög radiopratare kan ha så många trogna fans som flyttar efter dem hela tiden. Coolt.

1 kommentar:

  1. Varför flyttade de från Bandit? Eller till Bandit från första början?

    SvaraRadera