torsdag 10 mars 2011

Tävling

Jaha Då har bloggandet blivit en tävling också.

Lindas blogg som ni har en länk till på vänster sidan tävlar med mig i antalet dethärtyckerjageviktigtdärförbordeduocksåtyckadet
antal blogginlägg - ok där leder Linda stort men om jag gör ett nytt inlägg per bokstav så hade jag varit nära...
Mängd text - Där leder nog jag orkar inte räkna. Någon flitig läsare med mer reservtid en mig kommer säkert ta reda på detta.
Videosnuttar - ok där tävlar vi inte efterssom jag inte använder mig av videosar
samma sak med bilder men kanske kommer jag ändra mig där?
Stötande åsikter - klar vinst för mig.
hemska bilder på ungdjävlar - inte heller nån tävlan (kasnske mest beroende på att hon bara har bilder på becca som faktsikt är ganska söt (berätta bara inte det för Linda))

Bra för mig är det dock efterssom jag då måste ta mig i kragen och se till att skriva oftare så att jag vinner det som är viktigast. (jag speccar inte vad så kommer jag vinna automatiskt eftersom jag då alltid kan hävda att det var något annat om mitt vinnande skulle bli ifrågasatt.) Man får inte vara dum då blir man chef/politiker/studierektor

Jag har lagt till en gillaknapp som man kan trycka på om jag mot all förmodan skriver något bra.
Och då en länk till lindasblogg.

Det här med tävlingsinstinkt är lite lustigt rent faktiskt förstår jag att jag inte kan vinna allt. Men om det är tävling och det är det ju alltid så gör jag allt för att vinna. Jag har aldrig låtit min 15år yngre systerson vinna nånsin. ingen annan heller. Är jag RIKTIGT överlägsen nån annan kan jag låta det jämna ut sig lite innan jag vinner. Men spelar man skall man göra det för att vinna. Även om jag möter någon som är oändligt mycket bättre än mig (inte osannolikt) så försöker jag vinna och blir arg om jag inte gör det och hittar på undanflykter.
Tråkigt javisst. Men för att kompensera att jag är dålig förlorare så är jag ännu sämre vinnare.

Jag kan ibland hitta på tävlingsmoment som den andra (motståndaren) inte vet om då vinner man minsann nästan jämt. Det kan vara hel fånigt som undrar om jag kan få X att höja rösten (det går oftast) mer utmaning ligger i att lugna ner någon. Inte lätt men det är ju en tävlan mellan mig och Molgan.
Riktigt tråkiga saker skala potatis, klippa gräset och sova det kan man göra till en tävling för att få det undanstökat.

Sova tråkigt?? jo det är jättetråkigt. Det kan vara skönt och underbart men jag har aldrig hört någon säga "Åååå vad kul vi har låt oss gå och sova" Eller jo kanske men då har de menat något annat. Att sova ÄR tråkigt Därför är det extra tråkigt när man inte kan somna. jag menar ligga och anstränga sig för att ha tråkigt det är ju fel å¨flera nivåer.
Efterssom jag är Jetlaggad och helst vill soman vid 4 på morgonen just nu kan jag tala om att jag haft dessa funderingar länge.

Lustigt nog har jag aldrig kommit på tävlings idén på Gym där hade det ju varit praktiskt men det är nog för att det är så otroligt tråkigt. men men mer om detta en annan dag så att Linda inte tappar sugen på sin blog redan. Hon har ju bara 2-3 inlägg idag  så jag får ju låta henne komma ikapp lite ;P

Sov gott

3 kommentarer:

 1. Hahaha!

  Tävlig som ingen annan känner till! Jo, visst blogggandet kan väl vara en sådan :) Men det är ok om du vinner, jag tycker mest att det är kul att skriva (och att någon faktiskt bryr sig om att gå in och läsa det)

  By the way så har jag hört en nära familjemedlem till mig säga ett flertal gånger " Låt oss gå och sova, det är skönt" Kanske inte kallat det kul men nästan. :)

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt ofta väldigt kul när jag sover. Då löper min hjärna amok och hittar på saker som jag aldrig skulle komma på i vaket tillstånd.

  SvaraRadera
 3. Ordkontrollen sa f.ö. "kinessia". Så passande.

  SvaraRadera