måndag 23 maj 2011

Dagen A?

Do so.
Två dagar kvar till dagen D
Eller snarast det som i framtiden skulle kunna ses tillbaka på som dagen A.

Ända sedan jag var 13 bast och fick åka bak på en moppe första gången, och satt i en källare och lyssnade på LPn "Tankad Packad och Klar" så har jag velat köra hoj. Det är väldigt olikt mig att inte genast gå på något som jag vill göra. Dykningen har jag ju velat syssla med sedan jag var typ 3  det väntade jag med i 15 år innan jag började med på riktigt och hoj fick då vänta i vad det verkar som i 20 år.
Dykningen fick ju vänta tills det fanns pengar eftersom päronen vägrade sponsra denna "livsfarliga" aktivitet. Men så snart det fanns inkomst så fanns det dykcert och dykutrustning. Dykningen är u fortfarande något jag vill göra oftare.
Sedan MC Det som räddade mig under in uppväxt var nog egentligen att ingen i min närhet körde hoj. Sedan kring 25 började ju polaren och en arbetskamrat körde ju också iofs en ful jäkla hoj men i alla fall. Anledningen till att det inte blev något då var att massa folk runt omkring mig anser att det bara är en osäker metod att ta livet av sig på. Dessutom så var jag väldigt glad i att köra fort. MEN varje vår och sommar blev det bitandes i ratten och skrikandes ibland inte bara inombords "JAG VILL KÖRA HOJ!"Efter att ha kört tanken igenom kvarnen om och om igen tills varje tankeatom* är granskad. Dessutom konstaterade jag att alla saker jag funderade på att börja med bara var substitut för att köra hoj. Kitesurfning, surfning, cross, trial, folkrace teknisk dykning det finns säkert fler saker som jag missat. Dessutom så tror jag att man kan komma ganska långt i överlevandet som hojförare genom att inte köra som en satansfullblodsidiot  och ha riktiga skydd. Sedan var det ju bara att spara ihop pengarna och sedan kluta ut hur man skall kontakta en körskola. Sedan har det runnit på. Och nu står v i här igen.
Nu skall någon stå/sitta/åka bakom mig i en timme och sedan säga japp du får körkort... Det e ju semiabsurt egentligen.. men framför allt var det längesedan. Man har ju hört så många knäppa historier om uppkörningar och det får en ju naturligtvis att tänka till. Alla som kör upp tror ju att de kan köra men det kan de väl inte antagligen eftetrssom de kuggar? Jag kan ju köra så den känslan är ju rätt? Äh det kommer gå kanon.

Nästa gång. om temperatur i vakuum och om att skita i allt och bli eremit. om jag kommer i håg det  då?


* En tankeatom är när du har en stor tanke och sedan analyserar analysen och analysen på annnalysens analys. Och sedan börjar om igen tills man vridit och vänt på alla delproblemen och malt ned dem tills det inte går att bryta ned det längre.. allså Tankeatom**.


** JA jag är galen, men det visste ni redan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar