måndag 2 maj 2011

Hur många dromedarer

Fan vad ont om tid man har på våren.
Eller snarast fasen vad många saker jag håller på med.
Det värsta är att jag vill hålla på med alla? Jobbigt att vara mig ibland.
Varje gång man gör något kul så är det något annat man inte kan göra... 11 intressen räknade jag snabbt ihop. Det borde nog ringa en varningsklocka när man kan bygga upp additionsångest på sig själv!?
Men vad fan om hela ljuset står i lågor så är det ljust och varmt så att det räcker. Är man då bara ett tillräckligt stort ljus så borde man ju attrahera sitt egna bränsle och på så sätt kunna brinna större och starkare i all evighet... Eller?
Herman Hedning testade ju det där men allt han lyckades med var att attrahera flugor... och det har han ju alltid gjort.

Igår och idag har det varit kallare än tidigare dagar. Det har ju faktiskt varit fantastiskt väder i två veckor och så blir det kallt knappa 10 grader i två dagar och då börjar alla klaga på vädret. Om det skulle införas klagningsförbud på vädret skulle jorden gå under. Det finns ALLTID något man kan säga om vädret. Det är någonting som alla kan tala om, ha en åsikt om. Även om jag har en kompis som alltid hävdar att sommaren suger eftersom det är för varmt. Fast det är klart han har nästan alltid underliga idéer... Gärna idéer som kan rubba ut den andra ur sin balans genom att kliva ur mallen medelst slägga. Intresant.

För övrigt så skall jag komma på ett sätt att kompetensutveckla mig vidare på jobbet? Med tanke på de senaste dagarnas arbetsuppgifter så vore nog mediumutbildning vara rätt väg att gå. Allt eftersom folk blir mer och mer stressade så tänker de mindre och mindre innan de frågar något... Idag fick vi följande begäran. "Jag behöver hjälp att ändra en inställning på min dator" Slut på meddelandet. JA jo antagligen kan vi det men du blir antagligen gladare om du berättar för oss VILKEN inställning du vill ha ändrad... eller? Hade man inte kunnat vänta en sekund innan man skickar?

Noterade till viss glädje idag att enganska söt ung kvinna satt med sin väska på sätet bredvid sig och blockerade den platsen i den mer och mer fyllda bussen. så jag var tvungen att sätta mig någon annanstans. Men inte kvinnan som kom på nästa hållplats. Hon satte sig helt sonika på den lilla väskan utan vidare mankemang. Fan va rätt :) Tänk om man skulle skaffa sig ett par någon dag?

Så summan av dagens eftertankar är
Jag borde sluta med alla mina fritidsaktiviteter, inte skaffa några nya. Bli ärligare, mot mig själv och andra. Grow a pair. Skaffa mig mediumkrafter och komma på någon revolutionerande idé så jag slipper jobba i framtiden.
Tja det skall väl bli klart innan kvällen.

Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar