tisdag 16 augusti 2011

Igång igen

Han e Tbax

Se där ja sommaren är slut för denna gången och jag är tillbaka på bussen och hittar tiden till att skriva här igen.
Min semester tillbringades i ta det väldigt lugnt tempo. Det har varit väldigt skönt.
Så vad skall vi prata om idag?
Varför inte vädret?
Det regnade lite grann i söndags. Jag försökte köra norrut från kungsbacka och det var då det hände.
En man och en kvinna, snarare en gubbe och tant gick och vinkade med en lampa vid vägen och menade att vägen var översvämmad och att han som stod där nu inte lyssnat på dem utan försökt att köra igenom ändå och att han minsann fastnat i vattnet. Gubben menade att det var bättre att köra runt och tanten sa att hon tyckte jag var dum om jag skulle försöka köra igenom.
Det visade sig att de redan kommit hem och åkt och ställt bilen och gått tillbaka för att varna andra. Visst gör de det för att de är pensionärer som inte har nått annat för sig och för att de skal känna sig lite bättre tll mods för att de hjälpt andra, men vad tacksam jag var som enkelt och bara med vatten till dörrkanterna på bilen kunde köra en liten omväg. Efter detta blev hemfärden ganska torr det var bara i kållered som det var vatten på e6 men när nådde det inte ens till dörrkanten.

Så igår va det ju jobb igen för första gången. Det var klart överlevbart. På ett möte satt jag i en go skrivbordsstol med stolen skönt bakåtlutad. dock lyckades jag precis glida in med ryggstödet under kanten på whiteboardtavlan. När jag sedan skulle säga något och lutade mig framåt så small det till utav hvete... och stolen kastades framåt och i ren rädsla kastade jag iphonen i marken så att den blev uppdaterad med en prismatisk skärm. Kostar bara 1400:-  att byta... till en ett original apple glas. På Ebay kostar det 21:- Inklusive frakt. Jaa och så undrar en del varför man handlar på Ebay. Samma sak var det fast inte lika extremt i sommras när jag skulle beställa två ringar till hojen. 750:- hos mchandlarn och 250:- med frakt från holland... Det är ju fantastiskt stor prisskillnad, man undrar hur det är tänkt att det skall fungera egentligen.

Men men nu är alltså hösten rivstartad med en mjukstart.
Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar