söndag 21 augusti 2011

Ny dag, ny vecka

Då så ännu en helg avklarad och alla är en vecka närmare döden.
Det regnar och jag har sovit dåligt...

Jag är på en buss senare än vad jag tänkt mig men för första gången sedan semestern har jag inte behövt skrika efter bussen att vänta för att jag också vill åka med. Men det som sagt pga av att jag valt att skippa den bussen och tagit nästa.
Varför då undrar ni? Jo det berättar jag ju så klart nu.

Mina nycklar är borta... Jag har en bestämd känsla av att jag egentligen vet var de är men det vill inte riktigt kliva fram ur minnet.
Så jag tog lite höjd i morse när jag gick upp för att leta efter nycklarna. Istället letade jag efter en tandborste. Det kan tyckas ännu underligare. Vi bor i ett tvåvåningshus med ett badrum och en toalett på entreplan och en toalett på över våningen. Vilket leder till att vi har ganska många tandborstar. Framförallt så har både jag och frugan en tendens till att börja borsta tänderna på det ena stället och sedan sluta på ett annat. Och nu hade ju min tandborste beslutat sig att gå upp till övervåningen med sina andra två kompisar. Istället då för att gå upp och hämta en där uppe direkt så skall jag ju leta efter en i neccesärerna men det hade jag visst redan gjort. för där fanns ingen... Så fick jag gå upp för trappan och hämta ner den brottsprungna tandborsten igen och min idioti ledde till att mina nycklar fortfarande är borta.

En normalt tänkande människa kan tycka att det är idiotiskt att leta efter en ny tandborste istället för att gå upp för trappan och hämta den. Men kom ihåg att jag av någon mystisk anledning hatar att gå. Jag bär hellre så att jag kräks en att gå en gång extra. Till och med när jag går från basen till jobbet så försöker jag hela tiden optimera vägvalet så att jag skall gå så kort sträcka som möjligt.
Inte alltid så smart men inte särskilt söt heller.

Jag återupptog kontakten med en barndomskamrat lite trevande under sommaren. Vi käka lunch ihop. Hon sade att jag såg precis likadan ut som för 20 år sedan. Vilket skulle förklara varför jag alltid måste visa lägg på systemet fortfarande. Jag tror att det kan vara 5 ggr som jag inte behövt visa leg där. och eftersom jag har som ambition att dricka alla ölsorter de har så är jag lite av en frequent flyer där.

Så där färdig för idag. Lediga!

1 kommentar: