tisdag 4 oktober 2011

Bitter butter bara tyst

Allvarligt talat

Ibland hamnar man i en vad är det för poäng lopp. en sådan har jag nu.
Så jag varnar för oönskat djupa och seriös tankar som kommer följas. Jag kan inte lova att det kommer sakna bitterhet och ironi, men jag skall försöka. ... hmm det gick ju sådär...  i allafall.

Det blir inte alltid som man tänkt sig. I mitt fall ganska sällan eftersom jag sällan tänker innan jag agerar.
Jag har noterat att jag ofta låst mig i negativa tankesätt på det senaste och det är inte bra. Man skall fokusera på alla de bra saker som händer en. Man mår så mycket bättre då. Egentligen har jag så otroligt mycket att vara så otroligt glad för. Det har alla och om man bara hade haft vett nog att värdesätta detta så hade världen varit så mycket bättre. Istället fokusera alldeles för många på vad som är fel, vad man skall förbättra och vad alla andra är bättre på. Det är nog fel.
Själv låser jag mig ofta fast i tanken att jag skall ändra mig och sluta vara bitter, och sarkastisk. Varje gång går det åt skogen och då känner man sig mer värdelös.

Tag denna dagen tex. Jag känner mig trött och uppgiven. Trött för att jag nu varit vaken 16timmar och innan dess bara sovit 5 timmar och då oroligt, eftersom jag varit rädd för att försova mig.

Uppgiven för att jag är trött givetvis.¨Ïstället skulle jag vara stolt över att jag klarat av att hålla mig vaken och deltagande hela dagen Glad över att snart få vara hemma. ah hemma.. snart.

god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar