fredag 7 oktober 2011

Rubriken har inget med inlägget att göra

Vackert vader

Just nu regnar det inte det känns skönt.
Tyvärr sitter jag på bussen.... Tyvärr för jag tänkte ta tåget....

Vi backar lite grann.
I natt har det varit åska och massor med strömavbrott.
Nackdelen med strömavbrott och två telefoner och två surfplattor på laddning i sovrummet är att varje gång strömmen försvinner tänds allihopa och det blir filminspelningsljus i sovrummet. Och varje gång strömmen komner tillbaka blir det lika ljust och dessutom spelar alla fyra enheterna en glad liten truddilutt. Detta hände säkert fem sex gånger mellan halv fem och halv sex i morse. Som lök på laxen var jag dessutom trött i går och gick och lade mig klockan 21. Å ja mammas ord ekar fortfarande i skallen. "När du är vuxen får du gå och lägga dig när du vill... Att det skulle vara klockan nio var inte den tanken jag hade då...

Men Efterssom jag aldrig behöver mer n 8 timmars sömn. så var jag ju vaken klockan 5 och fick uppleva alla plintarna. Men men.

Jag tänkte då ta tåget som går klockan 6 eftersom jag då är i schyst tid på jobbet. Men tåget var försenat med 20 minuter....
Dessutom har jag ju nu glömt att min cykel står vid tågstationen och jag tar likt förbannat bussen hem trots att det på fredags är IDIOTkö...

Ja ja det blev ju ett blogginlägg iallafall.
Solen skiner och bilarna krockar. Tjo där kom en ambulans med blåljus.

Skall nog hem och ta på mig lite skinnkläder och grabba en kamera och fota lite schysta höstbilder?

På tal om barkbåtar så var jag ute och körde lite med polaren i söndags...
Vi hittade en rastplats med en gör go hårnålskurva och schyst asfalt. som vi båda tog en vända i. Gubben som stod bredvid sin bil såg inte glad ut... När jag beslutade mig för att ta ett varv till såg han ännu minera glad ut XD

Lite senare under turen när vi diskuterade att köra på lite, inte vägtsäckor med en eventuell framtida endurohoj kläcker jag ur mig att mitt problem är att jag bryr mig förryckte om vad alla andra tycker.... Reptilsnabbt svarar polaren, "Säger han som just drog inte en, utan två fullgasrepor framför en barnfamilj...."
Jag har ännu inte kommit gnott svar på den kommentaren...
Jag skall tillägga fall mina pären mot allförmodann skulle läsa detta att det gick inte fort och det var jätte långt till barnen.... faktiskt.

Av svaren på inlägget om araknafobi kan jag bara konstatera att jag är galnare än alla andra jag känner... Det känns riktigt bra. Passa er!

Hmm jag har inte dissat något riktigt i dagens inlägg... det känns ovanligt.

Bussföraren på 19 bussen... Hon som fick mig att ta min riktiga buss lite tidigare. Hon körde som att hon hade stulit bussen. Helt otroligt att man kan få en buss osm antagligen är ganska tung att bromsa så ryckigt. Men hon hade ju  uniform så det måste varit en välplanerad stöld... Eller så hade hon inte fått manualen till basen... Och jag vill klart och tydligt förklara att detta inte är ett uttalande av typen "kvinnor kan inte köra bil" utan endast av typen. Just denna kvinnan kunde inte bromsa med en buss.
Att hon var kvinna har inget med saken att göra det var bara en lycklig slump.

Så ja klar för nu. kanske har någon lagt något ord i wordfeud?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar