onsdag 14 december 2011

Utveckling

Det pratas mycket i dagens samhälle om utveckling. En del saker förväntas utvecklas otroligt fort. Andra förväntas inte utvecklas alls.
Nu skulle jag lätt kunna vrida in detta på förväntningar istället men min vana otrogen, tänkte jag hålla mig till rubriken*, i allafall ett tag.
I morse lyssnade jag till ett specialavsnitt av spanarna och där framgick det att spanarna som program inte utvecklats på 30 år. Perfektion från början. Lite som jag allså? Eller?
I mitt medvetna liv har jag alltid tyckt att ha fel skulle vara det värsta som skulle kunna hända. Men detta har utvecklats till att jag nu tror att ha rätt skulle kunna vara det värsta som händer. Folk regerar lika negativt men på ett annat sätt, vilket kan antyda att andra också utvecklas.

Å visst har en hel del andra saker ändrats genom åren. Konsekvenstänkandet och naiviteten, kan man notera att summa därav är konstant men att fördelningen har ändrats otroligt mycket. Händelser på en julfest för inte så längesedan påvisade just detta. Att detta skulle stödja tesen att det var bättre förr har jag däremot inte alls på något vis påstått.
Men det var enklare.

Oj idétorka redan?  Det var ovanligt. Jag hade hoppats att jag skulle kunna ondgöra mig över att ALLA DJÄVLAR SKALL JULHANDLA SAMTIDIGT OCH DET INTE GÅR ATT TA SIG FRAM IGENOM STAN!
Men den lilla glädjen har jag tydligen berövats efterssom det faktiskt verkar vara färre människor än vanligt på stan. Oj vilken snygg chej! jag ber att få återkomma i ämnet gällande folk på stan innan jul till nästa vecka. Då läget kan ha kommit att ändras då.

Nä gud va trögt det gick idag…. jag slutar här. Man skulle kunna summera med att bloggens utveckling upphör för dagen?


*Ja läs de andra inläggen så får du se.
**Kanske inte heller de på rätt sätt***
***iallafall enligt mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar