fredag 30 december 2011

Väder, och kanske lite annat


Det har blåst väldigt mycket denna sommaren och hösten.
BRA! Då syresätts havsbottnarna mer.
Klart! nu har jag skrivit om vädret som jag lovade.

Istället halkar jag tillbaka till att välja Glädje.
Jag börjar komma tillbaka till att notera sakerna jag värdesätter istället för att bara haka upp mig på vad som kan gå fel…
Jag har blivit glad tre gånger i dag för att bra låtar dykt upp i min* Spellista. Jag Hann precis med bussen utan att behöva springa… 4 gånger på en dag. Det skall man notera mentalt.
Det regnar och blåser inte utan jag kan nu  njuta en sekund på bussen över solnedgången över göteborgshamn.
Att tjejerna på raden framför köpt snygga underkläder som de nu visar för varandra Kan också läggas till plussidan på dagens händelser. Ja alltså de håller dem i händerna och pratar om dem.
Jag blir alltid lite fascinerad över att tjejer kan göra detta. Både män och kvinnor kan samtala om, tänka på och studera  (äsch nu gick de av) BHar och trosor ganska ingående. Två killar som skall diskutera kalsonger där emot går till ungefär så här
"-"
"-"
sedan är det klart. Kvinnor kan prata om det längre, jag minns en gång på IKEA då den elaka bitchen meddelade att hon inte kunde förstå dem som hade trosor ihop med kjol, det är ju SÅ instängt. Hon meddelade sedan att hon minsann aldrig hade trosor på när hon hade kjol. Att jag då påpekade att hon använde arbetskjol blängde hon bara på mig… Nämnde jag att jag var ensam kille i kassan på IKEA på den tiden? Jag förstod att jag borde låtit bli kommentaren men det var en så enkel poäng :)

Men kvinnounderkläder är faktiskt spännande. Alla tjejer har det eller inte har det men så fort man noterar deras vara eller ickevara blir det intressant. Mycket intressantare än bikinis av nån lustig anledning, även om Wicked weasel gör gränsen däremellan aningen tunn. Själv är jag naturligtvis helt oberörd och ointresserad av denna typen av saker efterssom det ju är tabu att ha åsikter om det som kille?
Lite som uringnat. Om en tjej kommer med pushup och enorm urringning så att man blir alldeles bortkollrad så är det oartigt att stirra eller ens låssas om att man sett det. Kommentarer som schyst klyfta bör man också avstå ifrån.
Men om det nu är så kränkande att alla killar dreglar bort sig, varför då klä sig så utmanande?
Argumentet Det skall jag väl ha rätten att göra om jag vill?
Jo absolut Det får du, men att ställa krav på att vi killar då skall kunna föra ett samtal med dig samtidigt det är som att äta kakan och sedan gnälla över att den är borta.
Antingen vill du prata med oss eller visa hyllan.
Det gör det dessutom svårare att vi måste LÅSAS som att vi inte är intresserade av att titta, jag tror att det mest är det faktumet som ställer till det. Fast det har jag inga belägg för. Kanske skall jag testa att stirra ner i någon urringning på nyår för att se om mitt samtal flödar bättre? Samtalen bakom min rygg kommer göra det iallafall….som vanligt….

Det är faktiskt synd om oss killar som inte kan undvika att vara intresserade av tjejer… Tror ni att vi VILL vara så lättmanipulerade?

Men jag får väl knyta ihop säcken med att fortsätta att vara glad över att man får syn på en bh kant eller en bit bröst utan att bli nedslagen eller på annat sätt uppläxad.

Vi killar kommer fortsätta att hoppas att ni tjejer alltid har kuddkrid i era underkläder med dunet yrande runt er så fort ni är ensamma. Så kan ni fortsätta att ha fördommen att vi killar sitter i Wifebeaters och kommenterar era behag så fort vi är ensamma… Ja mellan ölklunkandet och raparna såklart… Hm Ölklunkandet kunde man läsa fel på om man läste det för fort… men det står öl KLUNKANDET Så att ni vet.

Wow Det handlade väldigt lite om vädret men jag kommer säkert få det hett om öronen snart iallafall?!

Gott Nytt  År på er.

1500+ läsningar. Det är inte helt illa. Jag är impad. Sprid ordet. Om jag skall kunna in några annonsintäckter måste jag ha det i timman inte per år ;P

*Japp MIN spellista, en lista med låtar som jag satt ihop själv. Konstigt är att inte ALLA låtarna är bra då eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar